Kom 15 maart naar de 15e Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie!

| Nieuws
Kom 15 maart naar de 15e Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie!

Op vrijdag 15 maart 2024 organiseren we de 15e Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie voor het basisonderwijs. Dit maal is het thema 'Het ei van Columbus'!

Proefjes doen, dingen ontdekken die ogenschijnlijk moeilijk zijn, maar soms ook helemaal niet. Dit alles komt naar voren in de meer dan 30 workshops en een handvol interactieve lezingen. Ook zullen de beste workshops van de afgelopen 15 jaar een plaatsje krijgen. Denk aan proefjes die boem doen, proefjes met eieren, natuurbeleving, wetenschap in de klas. Hoe je buitenlessen optuigt. En nog veel meer. In de ochtend zal Rolf Hut, de enige echte MacGyver-prof van Nederland je laten zien hoe je met huis-tuin en keukenmiddelen een heus meetinstrument kan maken. Zo maakte hij als eens een regenmeter van een fotolijstje.

De NWT-conferentie is voor leerkrachten van de basisschool. Maar ook zeker geschikt voor NME-professionals. Ook is er een speciale route met workshops voor pabodocenten die Natuur, Wetenschap en Technieklessen verzorgen. Verzoekje! Vertel de personen uit je netwerk die tot de doelgroep horen van deze conferentie. Alvast dank.

Datum: Vrijdag 15 maart 2024
Locatie: Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee
Kosten: 129 euro

www.nwt-conferentie.nl