Duik in het Diepe

| nieuws
Duik in het Diepe

Het is feest! Voor de 10de maal organiseert Biologie Plus dé landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie voor het basisonderwijs. De NWT-conferentie is dit jaar getiteld Duik in het Diepe en vindt plaats in Egmond aan Zee. Op vrijdag 24 november 2017 is het zover. Samen met leerkrachten uit het basisonderwijs gaan we dieper in op vragen als: Gaan zeeleven en windmolens hand in hand? Wat kun je met een scheermesje en andere strandvondsten? Hoe houdt een drijvend booreiland zich staande tussen de hoge golven van de Noordzee? Durf jij met de klas een vis te ontleden?

Bas Haring opent de dag met een filosofische lezing over het stellen van vragen en nieuwsgierigheid. Vervolgens kunnen leerkrachten lekker oer-Hollands aan de slag met windmolens, scheepsbouw en waterpret. Of ze gaan op avontuur in de duinen, sleepnetvissen op het strand of leren duurzame sushi maken. Met meer dan 36 praktische workshops en inspirerende lezingen over natuur, wetenschap en techniek in het basisonderwijs is dit dé NWT-conferentie die geen leerkracht mag missen. Vertel jij het voort aan de basisscholen in jouw netwerk en omgeving? 

Jubileumprijs 99 euro
Speciaal voor leerkrachten en directie maken we het dit jaar superaantrekkelijk om bij dit jubileum aanwezig te zijn. Naast een boordevol praktisch en inspirerend zee-programma is de toegang slechts 99 euro per persoon. Inclusief heerlijke lunch en diner in Hotel Zuiderduin. Voor de liefhebbers is het mogelijk om voor een kleine bijdrage te overnachten en de zaterdagochtendexcursie te volgen. 

10e editie NWT-conferentie: Duik in het Diepe 
24 november 2017 | Egmond aan Zee
www.biologieplus.nl 

Wil je het programmaboek thuis ontvangen? Dat kan! Laat hier je gegevens achter.