Doe mee met de Week van de Biologie!

| Nieuws
Doe mee met de Week van de Biologie!

Van 22 t/m 29 mei is het weer de Week van de Biologie. Deze jaarlijks terugkerende week staat helemaal in het teken van alles dat te maken heeft met biologie. Door het hele land worden er  activiteiten georganiseerd: (natuur)excursies, lezingen, rondleidingen, (foto)wedstrijden, kooksessies, speurtochten… alles kan en alles mag en iedereen is welkom.

 

De Week van de Biologie is een grote samenwerking met alle organisaties, stichtingen en personen die met ons biologie op de kaart willen zetten. Om er ook dit jaar weer een geslaagde week van te maken, zijn we daarom op zoek naar leuke activiteiten om biologie voor iedereen toegankelijk te maken. Wie weet ben jij die expert die een geweldige publieke lezing kan geven, ken je alle geheime routes door het natuurgebied bij jou in de buurt, of kan jij als geen ander mensen enthousiasmeren voor het belangrijke onderzoek van je bedrijf. Ook reeds geplande activiteiten zijn van harte welkom dus sluit je vooral aan!

 

Mocht je een activiteit willen organiseren – of een bestaande activiteit willen promoten – laat het ons weten door te mailen naar bonnink@nibi.nl of meld je activiteit direct aan via www.weekvandebiologie.nl.