Contact

Contactgegevens

Telefoon & e-mail
030-2369244
info@nibi.nl


Bezoek- en postadres
Franz-Lisztplantsoen 200
3533 JG  Utrecht


Routebeschrijving naar Franz-Lisztplantsoen 200

Per openbaar vervoer
Vanaf station Utrecht CS is het 15 tot 20 minuten lopen naar het Franz-Lisztplantsoen. Bij Utrecht CS de uitgang aan de Jaarbeurszijde kiezen. Dan bij de Volksbank de Graad van Roggenweg (de weg waar de trambaan in het midden loopt) oplopen. Oversteken van de Graad van Roggenweg kan op twee plaatsen: bij het tramstation (voorkeur) en net over de brug. Net over de brug bij de bushalte de trap naar beneden nemen, onder de weg door lopen via de tunnel langs het water  en dan aan de andere kant de trap weer omhoog nemen. Na circa 300 meter vind je aan de rechterkant het NIBI-bureau.

Met de bus komen kan ook. Neem lijn 7 richting Kanaleneiland (busplatform D4) deze stopt vlakbij het NIBI-bureau. Halte Ravellaan.  Bekijk de uitgebreide routebeschrijving.

Per auto
Het NIBI kantoor bevindt zich in het westen van Utrecht en is goed per auto te bereiken. Het heeft beperkte gratis parkeermogelijkheid voor de deur. Komend vanaf de ring West richting Jaarbeurs aanhouden. Na de brug over het Amsterdam-Rijn kanaal rechtdoor over de fly over. Rechts volgt dan het tankstation van Shell daarna rechtsaf en vervolgens direct drie maal links, De tweede weg rechts is vervolgens de 'oprijlaan' naar het NIBI-bureau.