Doe mee met de Week van de Biologie 2020!

| Nieuws
Doe mee met de Week van de Biologie 2020!

De Week van de Biologie verhuist in 2020 naar de lente!

Doet jouw instituut of instelling al mee? Organiseer een evenement tijdens de Week van de Biologie, die plaatsvindt van maandag 25 mei tot en met maandag 1 juni. Dit kan een bestaande activiteit zijn, maar ook een evenement speciaal bedacht voor de Week van de Biologie. Denk aan een kijkje in het lab waar hersenonderzoekers werken, een lezing over veroudering of een fossielenwandeling. Activiteiten die zo groot zijn als een landelijk onderzoek, of zo klein als een parkje opruimen, alle activiteiten die bijdragen aan biologische begripsontwikkeling voor iedereen zijn welkom. Dus doe mee en zet biologie op de kaart!

Al een activiteit in gedachten? Mail naar Karlijn Keessen (keessen@nibi.nl) of meld je activiteit direct aan via dit formulier. Kijk op www.weekvandebiologie.nl voor meer informatie.
De eerste activiteiten staan al online! Zo kun je onder andere op bezoek bij de biologische boerderij om het proces van gras tot kaas te ontdekken, meedoen aan een blotevoetenwandeling of een workshop 3D-printen volgen. Kijk op de website voor het overzicht!