Help het NIBI aan respondenten!

| Nieuws
Help het NIBI aan respondenten!

Het NIBI heeft momenteel 5400 leden. Dat is al een mooi aantal, maar toch hebben we de indruk dat we een groot deel van de Nederlandse biologen missen in ons ledenbestand. Om erachter te komen waarom zij nog geen lid zijn, en die biologen over de streep te trekken, vragen we jouw hulp bij dit onderzoek.

Wij hebben je als lid dus nodig om de biologen te kunnen bereiken die geen lid zijn. De enquête is anoniem en het invullen duurt ongeveer 5 minuten. We stellen het zeer op prijs als je de link naar de enquête, wellicht met een korte aanbeveling, door wilt sturen aan biologen binnen jouw afdeling, of netwerk.

Via deze link vind je de enquête voor biologen die nog geen lid zijn van het NIBI: https://nl.surveymonkey.com/r/YCS7QLH

 

Achtergrond

Het NIBI is een onderzoek gestart naar de verwachtingen die biologen hebben van de Nederlandse beroepsvereniging voor biologen. De missie van het NIBI is, zoals je als lid weet, biologie op de kaart te zetten in Nederland. Dit doen wij door het belang van biologie inzichtelijk te maken, betekenisvol biologieonderwijs te stimuleren, de arbeidsmarkt te monitoren, en door het vakblad Bionieuws uit te geven. Daarnaast streven wij ernaar om biologie toegankelijker te maken voor een breed publiek. 

We zijn op zoek naar feedback van mensen met een opleiding biologie, biomedische wetenschappen, biologie en medisch laboratoriumonderzoek of een andere biologie-gerelateerde opleiding, die nog geen lid zijn van het NIBI; onder leden is al eerder een onderzoek uitgezet. Voor jou als NIBI-lid betekent dit dat je dit keer de enquête niet zelf kan invullen, maar wel kan verspreiden onder collega’s en binnen jouw netwerk.

Het doel van deze enquête is onze beroepsvereniging nog beter te laten aansluiten op de behoeften van alle biologen en daardoor het lidmaatschap aantrekkelijker te maken voor alle biologen in Nederland.

Heb je vragen, of ideeën om deze enquête verder te verspreiden, stuur dan een mail naar tenkate@nibi.nl.