NWT-conferentie Kom In Beweging! uitgesteld

| Nieuws
NWT-conferentie Kom In Beweging! uitgesteld

Het leek er heel lang op dat we op 13 november een mooie conferentie konden neerzetten, zij het met wat aanpassingen om de dag voor iedereen comfortabel en veilig te maken. We hadden een prachtig programma samengesteld, inschrijvingen kwamen binnen en we hadden goed overleg met congrescentrum De Werelt om alles soepel te laten verlopen. Het organisatiecomité, de workshopgevers en sprekers en natuurlijk de bezoekers keken uit naar een leuke en leerzame dag.


Vanaf september werden de vooruitzichten echter minder rooskleurig: de besmettingscijfers liepen zo hoog op, dat de overheid met aanvullende maatregelen moest komen. Die maatregelen zouden onze conferentie niet toelaten en het heeft er helaas alle schijn van dat dit ook in november nog zal gelden. We hebben daarom besloten om onze conferentie een jaar uit te stellen.


De nieuwe conferentie Kom In Beweging! zal plaatsvinden op 12 november 2021. We hebben contact opgenomen met alle workshopgevers en sprekers om te zorgen dat het programma zo veel mogelijk gelijk blijft. Voor nu zijn de inschrijvingen tijdelijk gesloten. Zodra we een definitief programma hebben, naar verwachting aankomend voorjaar, zullen we de inschrijvingen weer openen.


Alle inschrijvingen voor de conferentie zijn nog geldig voor volgend jaar. Heb je geannuleerd en wil je dit ongedaan maken, of wil je juist annuleren? Stuur dan een mailtje naar Karlijn Keessen (keessen@nibi.nl). Voor iedereen die voor de conferentie van 2020 een kaartje heeft gekocht zorgen we voor een digitale vervanging in de vorm van een wedstrijd vol creatieve, (inter)actieve, inspirerende en leerzame opdrachten.


We hopen iedereen van harte terug te zien op vrijdag 12 november 2021!