SLO en NIBI zoeken vakexpert biologie

| Nieuws
SLO en NIBI zoeken vakexpert biologie

Het NIBI maakt zich hard voor goed onderwijs van 4 – 18 jaar. In september start SLO het traject op voor het vernieuwen van de kerndoelen in het leergebied mens en natuur waar biologie een belangrijke rol speelt. Het team dat deze klus gaat klaren staat in de startblokken, maar er ontbreekt nog een vakexpert biologie. Geef jij les op een tweedegraads lerarenopleiding biologie en heb je affiniteit met de onderbouw vmbo? Wil je invloed uitoefenen op het toekomstige curriculum? Ben jij die vakexpert die er voor gaat zorgen dat op de basisschool en de onderbouw van het VO er voldoende aandacht blijft voor relevante biologie met contexten op het gebied van voeding, gezondheid, duurzaamheid en biodiversiteit? Dan zoeken we jou!
Als lid van het team lever je een actieve bijdrage vanuit je eigen expertise. Ook geef je gerichte, constructieve feedback op de bijdragen van anderen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de eindopbrengst: conceptkerndoelen voor jullie leergebied.
Het kost je ongeveer 1 dag per week en het traject start op 21 september 2023 en duurt tot 28 juni 2024 met acht bijeenkomsten. Zie je dit zitten? Pak die kans om het verschil te maken in jouw mooie vak en meld je hieronder aan.

De deadline voor aanmelden is woensdag 6 september. De selectiedagen vinden plaats in de week van 11 september 2023.
www.slo-actualisatiekerndoelen.nl/slo-zoekt-leraren/