Biodebat

Het is twee voor twaalf voor de aarde. Om de aarde leefbaar te houden, moeten we snel verduurzamen. De uitstoot van broeikasgassen moet drastisch omlaag, processen moeten circulair, prijzen moeten eerlijk en vervuilen mag niet gratis zijn. Kortom, tijd voor actie! Tijd voor innovatie! Tijd voor investeren in biologie die bijdraagt aan oplossingen!

 

Op 1 oktober debatteren Nederlandse politieke partijen over wat volgens hén de beste actieplannen zijn op het gebied van duurzaamheid en innovatie. We leggen ze het vuur na aan de schenen met pittige stellingen, verdeeld over drie thema’s waar biologie een kan spelen bij de oplossing. En... de kijkers kunnen meediscussiëren!

 

Ben jij erbij?

Je kunt je gratis inschrijven! Voor de eerste twintig aanmelders hebben we een plek in de zaal – wil je er live bij zijn, geef je dan zo snel mogelijk op. Ook voor de digitale kijkers zorgen we voor een interactieve ervaring.

 

Ook JIJ hebt een stem!

Zijn er onderwerpen die jij onmisbaar vindt bij dit debat? Geef ze door bij je inschrijving en wie weet zie je ze terug op 1 oktober.

 

Schrijf je HIER in