Huisgenootlidmaatschap

| Nieuws
Huisgenootlidmaatschap

Het NIBI zet biologie op de kaart! Dat is de hele korte samenvatting van de nieuwe strategie waar het NIBI sinds een jaar aan werkt. Een van de speerpunten in de strategie is het vergroten van het NIBI-ledennetwerk en het intensiever gebruiken van dat netwerk om doelen voor de biologie te bereiken. Binnen het ledennetwerk gaat het NIBI op zoek naar extra ledenvoordeel. NIBI-leden krijgen bijvoorbeeld voorrang bij de inschrijving voor de onderwijsconferentie in januari, korting op trainingen, maar ook unieke toegang tot het Bionieuws-archief.

Het NIBI-lidmaatschap is persoonlijk, dat wil dus zeggen dat iedereen die gebruik wil maken van voordelen ingeschreven moet staan in het ledenregister. Het is ons bekend dat er soms twee biologen op hetzelfde adres wonen, waarvan er maar één ingeschreven staat als lid. Voor die tweetallen hebben we het huisgenootlidmaatschap in een nieuw jasje gegoten. Voor een beperkte extra bijdrage van 25 euro per jaar schrijven we twee leden op hetzelfde adres in, komt er nog steeds maar één exemplaar van Bionieuws, maar kunnen de huisgenoten beiden gebruik maken van de ledenvoordelen en kortingen. 

Regel je huisgenootlidmaatschap door naam en het e-mailadres te mailen van van de in te schrijven huisgenoot en de naam, adres en woonplaats gegevens van de het al geregistreerde NIBI-lid naar vandenoever@nibi.nl en het is geregeld. We sturen een bevestiging.