Profielwerkstuk Begeleiden

Training PWS Begeleiden

Vind je het ook lastig om leerlingen op weg te helpen bij het vinden van een goed uitvoerbaar onderzoek voor hun profielwerkstuk? Het profielwerkstuk kost per leerling maar liefst 80 uur werk, dus ze hebben een hoge dosis motivatie nodig! Tijdens de training Profielwerkstuk Begeleiden besteedt biologiedocent en trainer Lizzy Bos - van der Avoort aandacht op welke manier je het beste uit de leerlingen kunt halen. Met als resultaat een product  waar jij als begeleider en de leerlingen oprecht trots op kunnen zijn. De haalbaarheid en kwaliteit van onderzoek wordt behandeld, evenals de vraag hoe je opdrachten van externe partijen kunt binnenhalen.
Deze training is bedoeld voor (aanstaande) profielwerkstukbegeleiders en je krijgt antwoord op vragen als: hoe ben ik een goede profielwerkstukbegeleider? Waar halen mijn leerlingen en ik inspiratie vandaan? Wat wordt er van mij als begeleider verwacht? Hoe kan ik op een betrouwbare en valide manier beoordelen?


Plaats:            
NIBI kantoor, Utrecht

Datum:            in overleg met de deelnemers (via datumprikker)

Tijd:                 16.00 tot 20.00 uur, totaal 0,25 EC

Kosten:           €100 euro NIBI-leden en €125 euro voor niet-leden.
                         Inclusief eenvoudige maaltijd.

Trainer:            Lizzy Bos - van der Avoort, docent biologie Lyceum Elst


Maximaal aantal deelnemers is twaalf. De training gaat door bij 10 inschrijvingen. Heb je vragen over deze training? Stuur een mail naar academie@nibi.nl.

Quotes van eerdere deelnemers:
'Ik heb direct toepasbare tips gekregen'. (Maurice Stassen)
'Veel nuttige, praktische, direct inzetbare informatie.' (Ilona Benneker)
'Je wordt weer even op scherp gezet. Goed om met andere docenten te praten en goede uitleg.' (Ilja Sol)
'Lizzy spreekt vlot duidelijk, geen tijdverlies, efficiënt dus. Bijna’ alles wat van belang is komt aan bod, ook documenten waar je wat aan hebt.' (Jaap van der Wal)  • Trainer Lizzy van der Avoort van het Lyceum Elst begeleidt twee leerlingen