Karlijn Keessen

Karlijn Keessen - projectmedewerker

Ik ben niet in een bijzonder ‘groen’ gezin opgegroeid. Als kind hield ik niet van beestjes, modder, vuiligheid en schrammen. Toch begon er op de middelbare school iets te borrelen, en ben ik uiteindelijk biologie gaan studeren.

 

Bij het NIBI kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten’

 

Tijdens excursies op de universiteit vond ik het prachtig om al die verschillende soorten natuur te zien, maar het was toch de biologie op kleine schaal die het meest mijn aandacht trok. Tijdens mijn thesis begon het te knagen: is er meer dan onderzoek alleen? Dat bleek het geval: tijdens mijn stage bij het NIBI kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten en lekker brainstormen over biologische onderwerpen. Ook het schrijven van korte stukjes voor Bionieuws beviel vanaf het begin. Ik had het gevoel in een warm bad terecht te komen.

 

Na mijn stage mocht ik bij het NIBI blijven als projectmedewerker, een spannende functie met nieuwe taken, met als eerste taak het mede-organiseren van de Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie. Ik vond het heel leuk om mensen met een interesse in de levenswetenschappen en techniek bij elkaar te brengen en alles gesmeerd te laten lopen. Ik hoop in de toekomst nog vele conferenties tot een succes te maken!

 

Contact opnemen met Karlijn Keessen? Mail naar keessen@nibi.nl

 

Karlijn Keessen
Projectmedewerker
keessen@nibi.nl